miercuri, 18 ianuarie 2017

"Paste fusilli cu branza topita si smantana/ Reteta rapida"

      Buna ziua,in sfarsit am revenit,covalescenta mea s-a incheiat.Prima mea reteta pe anul acesta va fi una simpla si rapida care cred ca este pe gustul tuturor.Cui nu ii plac pastele?! 

    Va rog sa preparati ca in reteta de mai jos si o sa vedeti ca sunt pe cat de usor de facut pe atat de gustoase.Cea mai simpla si usoara cina cand venim obositi de la servici sau de la scoala.Puteti citi reteta mai jos unde aveti si poze facute la realizarea ei sau o puteti viziona pe canalul meu youtube.





Ingrediente:

  • 250g paste (de care doriti,eu am folosit fusilli de data asta)
  • 200g smantana mai grasa(poate sa fie maturata,lichida pentru gatit sau chiar un iaurt grecesc)
  • 100g branza topita(cea mai buna este cea la sul)
  • parmezan 
Mod de preparare:

    Fierbem apa cu sare (sa fie o cantitate mai mare,aproximativ un litru).In momentul in care apa clocoteste,adaugam pastele si le lasam sa fiarba la foc potrivit.

    Le lasam sa fiarba cat scrie pe ambalaj pentru ca fierberea pastelor difera ca timp in functie de tipul care sunt.Intre timp punem intr-o craticioara separat,branza topita si smantana si lasam pe foc mic amestecand pana cand se tpoeste branza si amestecul este omogen.

   Dupa ce au fiert pastele,le scurgem de apa dat oprim separat putina apa in care au fiert.Adaugam apoi amestecul de brnaz topita si smantana ,punem si putina apa in care au fiert pastele si mai lasam sa fiarba pe foc mic foarte putin,aproximativ un minut.

 Le scoatem apoi pe farfurie si presaram deasupra lor parmezan ras.Dupa cum vedeti este o reteta extrem de simplu de realizat.

   Acestea fiind spuse eu va doresc spor la gatit si   Pofta buna!

ingredientele 

fierbem pastele

amestecam branza topita si smantana pe foc mic

adaugam peste pastele scurse de apa

punem si putina apa in care au fiert pastele

presaram si parmezan

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu