sâmbătă, 27 februarie 2016

"Crema de ciocolata cu branza mascarpone"

Reteta video:

https://youtu.be/xT_sGQTzHrQ


Pentru realizarea ei aveti nevoie de urmatoarele: 

INGREDIENTE:

  • 250g crema de branza mascarpone
  • 100-150ml smântâna lichida pentru frisca
  • 50g ciocolata neagra
  • 75g ciocolata cu lapte
  • 2linguri zahar pudra
Amestecati crema de branza cu zaharul pudra ,nu mult ci doar cat sa se omogenizeze putin.Daca amestecati prea mult riscati sa se inmoaie.Atentie branza sa fie scoasa cam cu 20 de minute inainte de pregatirea acestei creme pentru ca va va fi mai usor sa o pregatiti.

Separat puneti ciocolata neagra si cea cu lapte pe baie de aburi sa se topeasca(le maruntiti pentru a se topi mai usor).In momentul in care ciocolata s-a topit o luati de pe baia de aburi si incepeti sa incorporati in ea crema de branza amestecata cu zaharul pudra.

Puneti cate o lingura de branza si amestecati pana la omogenizare de fiecare data pana puneti toata branza.S-ar putea la inceput sa se intareasca putin ciocolata ,sa nu va speriati,amestecati bine cu o lingura in continuare punand crema de branza si o sa vedeti ca se va transforma intr-o crema omogena la final.

 Dupa ce ati incorporat branza ,pregatiti frisca(mixati smantana pentru frisca pana se intareste),apoi incorporati usor frisca in crema de ciocolata cu branza.
 Aceata  este crema noastra.

Va recomand sa vizionati reteta mea  video  de BLAT <<aici>> , blat care merge  de minune cu aceasta crema 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu